How to overcome
your loneliness

Stop Anxiety
and panic attacks

Dating advice
for women over 30

Save Your Relationship
No Matter How Bad
Your Situation Appears

LIFE SUCKS

Stories submitted by real people.

[Tell Your Story]

Bookmark and Share

Categories:

Abuse  Addictions  Alcohol  Anger  Anxiety  Appearance  Attitude  Bad Luck  Childhood  Crime  Death  Disappointment  Drinking  Drugs  Environment  Failure  Family  Friendship  General  Health  Independent circumstances  Job  Justice  Juvenile problems  Life Story  Loneliness  Meaninglessness  Mistakes  Money  Philosophical  Poverty  Prank  Racial  Relationship  Religion  Reputation  School  Sexuality  Society  Sociopathy  Stepdad  Stepmom  Stress  Tragic Events  Unemployment  Violence  


Archive by Month:
July 2012
2012 June
2012 May
2012 April
2012 March
2012 February
2012 January
2011 December
2011 November
2011 October
2011 September
2011 August
2011 July
2011 June
2011 May
2011 April
2011 March
2011 February
2011 January
2010 December
2010 November
2010 October
2010 September
2010 August
2010 July
2010 June
2010 May
2010 April
2010 March
2010 February
January 2010
December 2009
November 2009
October 2009
September 2009
August 2009
July 2009
June 2009
May 2009
April 2009
March 2009
February 2009
January 2009
November 2008
October 2008
September 2008
May 2008
February 2008
January 2008


Ads:

fucking hate my life

Posted by fuckin hate my life at September 29, 2011
Tags: General  2011 September

my stupid ass car is broke for million time. my dad is a fuckin loser and never supported me my entire life not financially or emotionally, my mom is crazy. my siblings act like snakes who only want to do or help me if they get somethin in return. i cnt drive my car to get to fucking work and its been so fuckin stressful tryin to get to work and to top it off i cnat be late or absent again to work. i fuckin in school so that complicates my lfie too. im tired and so fuckin done. to top it off my ex or was its complicated friend is now not talkin to me so i dnt have anyone to help me and i pay all my bills on my own i sick and fuckin tired.


Votes:


Similar Entries:
life sucks balls October 7, 2010
fuck April 29, 2011
Life just sucks. March 18, 2011
fuck life fuck this world fuck every fucking thing July 7, 2010
Hate my FUCKING life October 8, 2011



New Comment

Comments:
By anonymous at 08,Apr,12 14:38

Cf


By Nike Air Force 1 at 12,Nov,14 06:53

Lebih daripada sepuluh mesej aku hantarkan kepadanya,Dato?? Yang mana satu ni yek huhu.¡°Errr saya bercakap sape tu Kataku dengan kerut-kerut dahi Selepas aku chatting tadi aku lupe aku bagi nombor telefon aku pada sape Dah tua agaknya aku ni Mende simple pun aku tak ingat Ngomelku sendiri Kemudian aku terdengar dia ketawa kecil di hujung talian Tak gune die gelak kat aku Kemudian suara itu berkata ¡°Aiii banyaknye pakwe die ni Izham la Yang chat gn awk tadi Awk dah lupe ke¡± ¡°Owh hehe Maafla bukan lupe ilang ingatan sekejap¡± selerohku Kami ketawa bersama¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª-¡°Miaaaaaaa!!! Bukan dulu Mia guna ?? Kali ini lagu My Heart Will Go On. Pandangan kami bersatu.¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡°Alaaaa mama. Ril balik lambat la malam ni tak boleh la nak bawa dia¡­¡± Zairil memberi alasan ¡®gila ke nak bawa perempuan ni jatuhlah maruah aku dengan baju kurun segala mama ni suka menyusahkan aku¡¯¡± Ril ikut cakap mama tu lagipun kesian papa tengok si dina ni sejak datang ke mari tak berjalan ke mana pun¡­¡± hah sudah papanya pulak dah bersuara hatinya sebal dipandang dina yang tersenyum ke arahnya¡°Jom¡­. rosaklah akhlak anak muda kini.¡±marah Mak Jah. Malunya.Jangan kasi langsung kat Keri. saya harap kita boleh jadi rakan sepasukan yang lebih baik lepas ni.¡°What do you meant, Affan amat gembira dengan berita itu. Terutama yang perempuan.¡¯


By Jordan Fly Wade Retro at 16,Dec,14 07:52

Aku kemudiannya mengunci basikal kesayanganku. Cinta yang sentiasa membawa kebahagiaan kepada hati, =).¡°no thank you!¡± kata hayati yang dipanggil ?? apa yang akan si kecil ini teriakkan padaku disaat ia perlukanku.ibu mak ummi mama suamiku hanya tersenyum melihat gelagatku sambil memberi ciuman kasih didahikulamunanku menjadi semakin indah hari demi hariku usap perutku setiap waktuku bisikkan kata-kata indah pada bayiku teramat sayang padamu wahai anakku.sebelum jenazah anakku disemadikan sempat kusisipkan photo aku bersama suami di balutan putih tubuh kecil anakku.sempat jua ku ambil bekas-bekas kain putih itu yang dipotong untuk kusimpan sebagai pengubat rindu


By Nike Air Max 2009 (Womens) at 17,Mar,15 15:02

clicked on a file named


By Sonia at 10,Dec,15 20:06

And to the idiots cmnteoming on her being anorexic? She's a fucking JAV model (Japanese Adult Video) she's not sick or dying, she'd perfectly healthy, just freakishly thin, fucking idiots, the SAME way Kitty Yung looks like a child but is actually waay past 18 years of age Now shut the hell up, watch the video, jack off or ditch the site, its not hard you stupid fucks.


By Kairii at 27,Dec,16 12:45

Woman of Alien…Best get the job done you may have completed, this web site is really amazing with wonderful facts. Time is God’s strategy for keeping every thing from happening sinl&tameouslyu#8230;.


New Comment